Багатокутні модульні силоси

Особливості багатокутних модульних силосів

Самостійно розроблені силоси ISIMEK Ukraine мають такі зручні властивості:


Завдяки даній модульній системі, об’єм силосу в будь-який момент може бути легко збільшений, а також силос може бути переміщений.
Пересувні панелі, виготовлені з чорного листового металу, можуть бути пофарбовані в будь-який колір поліуретановою фарбою. Також зазначені панелі можуть бути виготовлені з оцинкованого листа.
Залежно від потужності, верхнє одне або два кільця можуть бути використані під установку фільтруючих елементів.
Силос може встановлюватися як на землю, так і на котельне приміщення, для економії простору.

Переваги силосів ISIMEK:

  • антивибухові панелі
  • система пожежної сигналізації, оснащена температурними датчиками
  • системи водяного пожежогасіння
  • вікна для спостереження
  • повітронепроникні вхідні двері
  • рейлінги на даху
  • надійні сходи

Модульний силос виробництво в Україні

Модульний силос є одним з найбільш бажаних устаткувань серед будівельної техніки. Хоча на думку спадають силоси, необхідні для створення бетонних заводів, ці машини насправді демонструють роботу по зберіганню різних видів продукції. Враховуючи тоннаж, необхідний для виробництва модульних силосів, типи будівельної техніки також відрізняються. Однак силоси, які виробляє в Україні ISIMEK, стандартно мають місткість від 25 до 3000 тонн, також можуть мати більшу місткість відповідно до експлуатаційних потреб. Це обладнання, виготовлене з нержавіючої та надзвичайно міцної продукції, має багато застосувань.

Силос, який використовується для виробництва модульних силосів та розчину, а також для зберігання зольних матеріалів, складається зі спіральних конвеєрів, які відповідають за транспортування матеріалів від частини в середині будівлі до пункту зважування. Це обладнання, яке виробляється в різних потужностях відповідно до вимог замовника, є кращим як обов’язковий сполучний матеріал у таких матеріалах, як бетон і цемент. Ці машини використовуються для зберігання всіх видів матеріалів для обробки матеріалів. Вміст буде захищений від факторів навколишнього середовища та інших шкідливих факторів завдяки своїй металевій структурі та функціям, якими він оснащений. Комплекси модульних силосів також транспортуються на цементопровід разом з основною масою матеріалів.

Ринок цементних силосних систем в Україні сегментований за типом на кілька категорій, кожна з яких адаптована до конкретних потреб і застосувань у будівельному та промисловому секторах. Основні типи цементних силосів включають переносні силоси, стаціонарні силоси та модульні силоси. Портативні силоси створені для гнучкості та простоти переміщення, що робить їх ідеальними для тимчасових будівельних майданчиків або проектів, які вимагають частих переміщень. Вони в основному використовуються в невеликих і середніх будівельних проектах, де важливі мобільність і швидке налаштування. Їхня конструкція зазвичай включає компактний форм-фактор і інтегровані функції для швидкого складання та розбирання, підвищуючи їхню корисність у динамічних робочих середовищах.

ISIMEK має багаторічну історію силосного виробництва: алюмінієві контейнери зварювали навіть на початку 20 століття. Модульні системи використовуються в таких галузях виробництва як: цементні термінали, цементні заводи, бетонні заводи.

Цей спеціалізований досвід став рушійною силою для реорганізації компаній ISIMEK. Перший алюмінієвий стандартний силос був виготовлений у 1950 році. Подальші інновації, такі як розробка телескопічного силосу в 1970-х роках і останнє покоління силосів модульної конструкції (Bolt-Tec, Panel-Tec), забезпечили постійне зростання силосної технології в виробництві.

Обсяг наших поставок базується на глобальному попиті на складські силоси вздовж ланцюгів поставок наших клієнтів. Наші силоси для зберігання з нержавіючої сталі та алюмінію дозволяють нам забезпечити ефективне, надійне та безпечне зберігання високоякісних сипучих матеріалів.

Коливання в процесах або постачанні сировини означають, що не завжди легко досягти незмінно високої якості продукції у сферах виробництва або переробки пластмас; Силоси для змішування ISIMEK дозволяють збалансувати ці коливання, щоб ви могли досягти значно кращого результату. Наш широкий асортимент продукції охоплює різноманітні сипучі матеріали, і відповідні вимоги щодо продуктивності змішування виконуються, починаючи зі стандартної версії. Замовити модульні силосні системи в Україні з доставкою в такі міста як: Вінниця, Волинь, Дніпро, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кіровоград, Луганськ, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів з доставкою та установкою.

Модульні силоси Україна

Гарантійне обслуговування та запасні частини до модульних систем

З нашими послугами ділові відносини не закінчуються після установки. Ми хотіли б, щоб ви вважали нас вашим контактом після продажу та пропонували наші ефективні внутрішні послуги з кваліфікованими співробітниками, які нічого не пропустять. Наша фірма швидко доставить вам запасні частини для силосних модульних систем в Україні в разі потреби.

Квадратні та багатокутні модульні структурні силоси є одним основних видів продукції нашої фірми. Вони розраховані на додаткове навантаження та пристосовані для зовнішнього металевого покриття. Модульні силоси пропонують можливість утримувати кілька видів різних продуктів, причому об’єм зберігання залежить від щільності продуктів. Вони адаптуються до наявного простору та максимізують квадратні метри простору.

Доставка, установка монтаж силосних модульних систем в Україні.

Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до нас за телефоном +38 067 747 6387, і наші спеціалісти підберуть для вашого виробництва оптимальний варіант промислового модульного силосу в Україні.