Промислові водогрійні котли Черкаси 

Водогрійний котел з рухомою колосниковою решіткою

Водогрійний котел зі стокером

Водогрійний котел на газовому або рідкому паливі

Промислові водогрійні котли Черкаси 

Компанія ISIMEK є провідним виробником усіх типів парових котлів і пропонує широкий асортимент парових котлів із жаротрубною трубою та водогрійних котлів зі змійовиком.

Виходячи з ваших потреб у виробництві пари, ми пропонуємо вам індивідуальні рішення, які відповідають цим потребам, забезпечуючи при цьому більшу економію енергії, підвищену безпеку та надійність. Дізнайтеся більше про наші рішення для промислових котелень і супутні послуги, відвідавши сайт нашої компанії ISIMEK – там всі дані викладені ясно і доступною мовою.

Як жаротрубні, так і змійовикові парові котли мають однакову мету: виробляти «суху» насичену пару, щоб максимізувати доставку тепла до користувача. Обидва типи котлів працюють за однаковими основними принципами, оскільки вода міститься в обмеженому просторі та нагрівається за рахунок спалювання палива. Енергія згоряння передається від полум’я до води шляхом випромінювання та провідності, нагріваючи воду та, зрештою, утворюючи пару. Однак способи нагрівання води до «сухої» пари істотно відрізняються.

Де використовують промислові водогрійні котли

У той час як відбувається поступовий відхід від технології генерації пари як найпопулярнішого методу промислового опалення, є багато вимог до виробничого процесу, де парові котли не можуть використовуватися:

– Там, де потрібен як прямий, так і непрямий нагрів одночасно;
– Там, де необхідна теплопередача при постійній температурі з високою швидкістю теплопередачі (через приховане тепло, що віддається під час конденсації);
– Для нагріву великої кількості технологічної гарячої води завдяки стабільній та ефективній теплопередачі парових котлів при низьких температурах;
– Для проектування та виробництва парових котлів і, що більш важливо, для забезпечення інженерної підтримки та персоналу, необхідного для успішного монтажу, потрібні виняткові знання. Дуже небагато виробників мають персонал такого рівня.

Енергоефективність промислових водогрійних котлів Черкаси

Одним із ключових факторів досягнення дуже високого рівня енергоефективності системи є здатність продукції ISIMEK працювати при високій температурі в простому, настільки повному, наскільки це можливо, замкнутому енергетичному контурі. Такий підхід дозволяє оптимізувати передачу енергії для досягнення ККД до 97% (залежно від виробу та умов експлуатації) у робочому діапазоні промислового водогрійного котла.

ISIMEK пропонує багато варіантів оптимізації та працюватиме з нашими промисловими клієнтами, щоб продемонструвати потенційну економію та підкреслити найкращі рішення для їхніх застосувань.

Промислові водогрійні котли купити в Черкасах

Чому варто вибрати ISIMEK

Ми наполегливо працюємо, щоб бути найкращими в своїй галузі по якості та надійності промислових водогрійних котлів в Черкасах, і пишаємося тим, що є одним із провідних світових постачальників обладнання для промислового опалення.

Клієнти ISIMEK отримують такі переваги:

– Висока ефективність і екологічність;
– Завжди в авангарді інновацій;
– Міцність міжнародної мережі, що підтримується місцевим обслуговуванням;
– Надзвичайно широкий вибір рішень для технологічного опалення для задоволення потреб клієнтів;
– Понад десятиліття інженерних знань і досвіду роботи по установці та налаштуванню промислових водогрійних парових котлів в Черкасах та області;
– Індивідуальні рішення, від продукту до контрактів на навчання та обслуговування;
– Повна післяпродажна підтримка;
– Сотні установок і задоволених клієнтів.

Купити промислові водогрійні котли в Черкасах відмінної якості по низьким цінам від заводу-виробника, якого знають у всьому світі. Запезпечуємо гарантію промислових водогрійних котлів по місту та області, їх доставку та установку. Ціна промислового водонагрівача в Черкасах є конкурентноспроможною серед інших фірм. До того ж, компанія ISIMEK займається не тільки продажем промислових водогрійних котлів в Черкасах, вона ще й надає клієнтам різноманітні інші послуги, серед яких є обслуговування нашими спеціалістами водогрійних котлів в Черкасах та області. Доставка, установка, а також монтаж промислових водонагрійних котлів в Черкасах та області з гарантією якості. Телефонуйте до нас +38 067 747 6387 і дізнайтеся більше необхідної вам інформації.